Go Back
5 från 1 röst
färskostfyllda champinjoner fyllda veganska
Färskostfyllda champinjoner
Prep Time
10 minuter
Tillagning
20 minuter
Total Time
30 minuter
 
En snabb och enkel förrätt eller tapas som är helt gudomligt god.
Kategori: Förrätt, Tapas
Ursprung: Skandinaviskt, Veganska, Vegetariskt
Servings: 2 portioner
Ingredients
  • 6 medelstora champinjoner
  • 1 msk hackad gräslök
  • 0,75 paket HUJ färskost vitlök
  • 1 msk riven vegansk parmesan
  • 1 krm Salt
  • Peppar
Gör så här:
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Ta bort stjälkarna från champinjonerna och hacka stjälkarna fint.
  3. Stek stjälkarna och gräslöken i växtbaserat smör tills svampen är mjuk.
  4. Blanda i färskosten, parmesan, salt och peppar.
  5. Fyll svamparna med färskostblandningen och grädda i ca 12 minuter.
  6. Toppa med hackad gräslök och servera direkt eller låt svalna och ät dem kalla.
Noteringar

Tips: Om du får fyllning över, spara den och ha på mackan!