fbpx
13   51
9   65
4   100
3   95
2   65
13   106
4   124
14   112
79   586
29   485

L300 Face mist för torr hy

Ni vet när man har varit igång en hel dag och känner att ansiktet börjar se ganska trätt och tråkigt ut? Då är det så himla skönt att ha en face mist i väskan som kan ge en känsla av att bli frisk och fräsch på momangen! Jag har provat den här från L300.

Kan innehålla annonslänkar.

Skönt och uppfriskande

Jag fick hem den här face misten från L300 för några veckor sedan och gud som jag har fastnat för den. Den ger en mjuk och uppfriskande mist och ger lite ny energi till huden. Innan jag provade den här hade jag faktiskt inte använt så mycket ansikts mist, och jag tänkte att det är väl ännu en sån där produkt som man har bara för att ha, men inte riktigt använder. Något sånt som står i badrumsskåpet, som man ser varje dag men ändå inte noterar.

Så var det inte. För mig har det blivit en av sakerna som alltid ligger i väskan, för att kunna plockas upp när som helst under dagen. Senast i förra veckan hade jag ett helt gäng ärenden inne i stan och jag gick fram och tillbaks mellan möten och annat som skulle göras. Det var kallt och huden började kännas torr och stram. Men så kom jag in i lokalen där ett av mina möten var och kom på att jag hade den här i vääskan. Vilken skillnad det gjorde! Om inte annat så fick jag mig en kick och kände mig inte riktigt lika trött och glåmig.

Finns att köpa på Apoteket.

l300 face mist recension

Vill du läsa mer om vegansk hudvård? I kategorin Tester hittar du både vegansk hud- och hårvård och miljövänliga produkter.

Följ:
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Prenumerera på Wonder Vegans nyhetsbrev!