fbpx
13   51
9   65
4   100
3   95
2   65
13   106
4   124
14   112
79   586
29   485

Miljövänliga städmedel från Shosh

Okej, jag måste bara berätta om Shosh som jag har ett samarbete med just nu! Ni vet ju hur jag alltid är på jakt efter nya veganska och miljövänliga städmedel och andra produkter att testa och de här är några jag har kollat på sååå länge!

Skosh gör nämligen en rad olika städmedel som kommer i tablettform och med en återanvändningsbar flaska. Hur bra är inte det!?

Framtidens städmedel

Jag har använt dessa städmedel i snart en månad och jag är banne mig helt såld! Allrengöringen använder jag nästan dagligen när jag ska torka av bordet och köksbänkarna och den är verkligen SÅ himla bra!

Ibland när jag använder städmedel som ska vara lite extra snälla mot miljön kan jag känna att de inte riktigt har varit lika effektiva som andra städmedel, men så är det inte alls med de här. De här fungerar verkligen helt klockrent. Det känns fräscht när man har använt dom.

Och spegel/glasputsen ska vi inte ens tala om, den är SÅ bra. Den putsar snabbt och effektivt och lämnar inga ränder. Och dessutom så så har den ingen stark lukt som sticker i näsan.

KLICKA HÄR FÖR ATT KÖPA ETT STARTPAKET!

RABATTKOD SKOSH: ANDREA15

Inget mer plastsvinn!

När du köper ett startpaket får du tre olika flaskor, och två tabletter av varje medel. Alltså motsvarande 6 flaskor rengöringsmedel. Flaskorna du får är gjorda i återvunnen plast och återanvänds gång på gång. Inget mer plastsvinn!

Alla medel är veganska, biologiskt nedbrytbara och innehåller inga giftiga ingredienser.

Att du inte behöver köpa en ny flaska varje gång ditt medel är sluta minskar inte bara plastsvinnet, utan sparar även otroliga mängder leveranser. Tänk bara hur mycket mindre vikt och plats det krävs för en liten brustablett jämfört med en stor flaska som redan är fylld med städmedel!

Rengöringsmedel som brustablett

Men är det inte mer jobb då? Nej, det är hur enkelt som helst! När du får en ny flaska, eller när din flaska är slut fyller du den bara med vatten, släpper i en tablett och låter den lösas upp. Sedan är det bara att köra!


Klicka här för att köpa ett startpaket


Tre olika medel i startpaketet

När du köper startpaketet får du tre olika miljövänliga städmedel; allrengöring, badrum och glas/fönsterputs. Du får alltså alla städmedel du behöver.

Det som skiljer de olika medlen åt är deras PH-värde. Det är nämligen så att olika typer av smuts behöver olika PH-värden för att städas bort så effektivt som möjligt. I köket vill vi till exempel ha ett medel som är mer fettlösande, medan det vi använder i badrummet gärna ska lösa upp kalk och ta bort fläckar på handfat och i duschen.

Allrengöringen har en svag doft av blomster, badrumsrengöringen frisk citrus och fönsterputsen är helt doftlös. De här luktar inte alls som vanliga städmedel som nästan kan sticka i näsan, utan de är väldigt milda.

Följ:
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Prenumerera på Wonder Vegans nyhetsbrev!