
Lika bra till tapas som till förrätt
Ska du bjuda på tapas? Eller kanske vill du ha en riktigt god och smidig förrätt? Då borde du prova färskostfyllda champinjoner!
Det här är ett riktigt höjdarrecept och har gillats av alla som jag bjudit på det än så länge. Till och med jag som brukar ha lite svårt för svamp är helt förälskad i de här! smakkombinationen och den krämiga fyllningen gifter sig verkligen med svampens både smak och konsistens.

- 6 medelstora champinjoner
- 1 msk hackad gräslök
- 0,75 paket HUJ färskost vitlök
- 1 msk riven vegansk parmesan
- 1 krm Salt
- Peppar
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Ta bort stjälkarna från champinjonerna och hacka stjälkarna fint.
- Stek stjälkarna och gräslöken i växtbaserat smör tills svampen är mjuk.
- Blanda i färskosten, parmesan, salt och peppar.
- Fyll svamparna med färskostblandningen och grädda i ca 12 minuter.
- Toppa med hackad gräslök och servera direkt eller låt svalna och ät dem kalla.
Tips: Om du får fyllning över, spara den och ha på mackan!
Har du provat det här receptet på färskostfyllda champinjoner? Lämna en kommentar och betygsätt receptet för att hjälpa andra att hitta rätt! Jag älskar att se era resultat på mina recept, så om du postar en bild på instagram, glöm inte att tagga mig @wondervegan så jag inte missar det.

Tack!! Ska bjuda på detta som förrätt på vår nyårsfest!😀💖
Författare
Mums så gott! 😀